Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 7 March 2014

have a save journey in Aussie BFF ;(

sejak tingkatan 2 (2006), smpai sekarang 2014, walau konon taknak jumpa dah lepas PMR,
konon nye
 "Ah! aku tanak tengok muka kau dah!"
 tapi 2 tahun je. sebab dedua dapat tawaran masuk sekolah teknik berasingan.

then, dedua dapat tawaran sambung diploma, dedua dapat kat penang. ha! padan muka. tanak tengok muka memasing sangat! so hadap lah muka memasing balik di satu negeri yang sama, 3 tahun masa kita..sorang UITM, sorang politeknik. kan dekat tu?

ha, ape lagi..kami pun lepak lah..tapi tak slalu..bila kitorang free je..and best part yang aku paling suka, pau dia souvenir dari Korea and Australia! haha..thanks beb!

now, dia dah sambung degree kat Aussie, kali ni bebetul jauh okay..tempat yang dia idamkan..jurusan yang dia suka. hey! aku tak sedih ok?sebab kau akan jadi mangsa shopping aku.selamat shopping bagi pihak aku kat Aussie nanti!

congratulation my annoying bestfriend! 
Muhammad Syazli Bin S.M Salim

ok gambar dia takde. takut ade pulak yang berkenan kat member aku yang annoying ni..tapi takpe lah..aku nak attach jugak lah..nah!

sorry syaz, :)


0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT