Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 4 January 2013

XPERIA GO!

Assalamualaikum and hello dear blog-walkers!
seperti yang korang lihat di atas. ini adalah sony xperia go yang berwarna kuning. apa yang az cuba sampaikan adalah..az kempunan sangat nak handphone ni. memandangkan handphone az ni selalu sangat "hang" dan juga tidak menepati citarasa az.

SAMSUNG GALAXY SII (clone)
kalau tengok.memang sama.takda beza apa pun.
tapi tuan-tuan dan puan-puan, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik..
kalau dah nama pon clone atau pon mudah di panggil copy.mesti ada kekurangannya.antara yang paling ketara adalah processor dia.maknanya, tahap kelajuan dia menerima sentuhan tangan dan memproses aplikasi adalah terlalu lambat.sampai kene 'restart' dulu.baru bole laju balik.alahai...




XPERIA GO specification

Display3.5”, 480x320 pixels 16,777,216 colour TFT with Bravia Engine
DesignScratch, Water & Dust-resistant, anti-reflection coating on mineral glass
TouchCapacitive touchscreen with wet finger tracking and on-screen QWERTY keyboard
Camera5 megapixel camera with LED flash and Auto focus
Zoom16x Digital Zoom
VideoHD video recording (720p)
Supported FormatJPEG, 3GPP, MP4, Matroska, AVI
DetectionFace & Smile Detection
CapturingFastest Camera Capture - Idle to click 2 Seconds
USBUSB High speed 2.0 and Micro USB support
SynchronisationSynchronisation via Exchange ActiveSync and Google Sync
DLNAAGPS & DLNA Certified
Additional FeatureNoise Suppression, Handwriting recognisation, Type & send widget
Memory (*Actual free memory may vary due to phone pre-configuration)Internal phone storage: 8GB (up to 4GB of user accessible memory) / External Memory card support: up to 32GB microSD™ / RAM: 512MB
FMFM Radio with RDS
Headphone3.5 mm audio jack for headphones
Supported formatAudio playback, supported formats: MP3, 3GPP, MP4, SMF, WAV, OTA, Ogg vorbis
Xloud ExperienceYes
Timescape, Motion GamingYes
3D Surround SoundYes


okay lah, sampai sini je post kali ini.kekurangan idea.


p/s: ada sesiapa nak bagi phone ni secara percuma kepada saya?? *wink2*

0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT