Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 9 July 2012

Hello Penang!

Hello para blog-walker!!
agak berhabuk ye blog ni.. *eh ade sawang ke?
Pangsapuri Pauh Damai, Pulau Pinang.
walau bagaimanapun para hadirin sekalian alam yang hadir membaca blog ini...setelah seminggu berada di Penang, baru lah aku kemas rumah yang dah macam kene tinggal berbulan2 lamanya..ni kes member rumah malas kemas.haha..dasar pemalas punye anak dara! tak boleh di harap langsung..rumah sewa aku dekat pauh damai..so, sesape dok sane, roger2 lah..kot lah nak lepak makan.kenal2..cewahhh~~

okay lah, so ini bermakna sudah seminggu juga aku berjauhan dengan cinta hati..dan akhirnya! aku berjaya menahan perasaan ini..*padahal memalam mengadu dekat dia kata rindu..keh3..*

bukan senang bile seseorang tu hari2 korang jumpa..lepas tu, seminggu sekali..then sebulan sekali..bermula nya aku semester 5 ni..akan jadi 2 atau 3 bulan sekali..kejam nye..tapi apakan daya..demi masa depan kami berdua..kami berkorban segala..untuk capai cita-cita masing. selain memenangi hati bakal mertua. *opss..* bukan senang nak menangi hati mertua...specially family dia. serious susah..so, aku kena slow2 belajar adat dia. maklumlah..dari dua tempat berbeza adat dan budaya...so, kena la belajar..

aku admit yang cinta hati aku ni takde lah perfect sangat macam member2 aku lain ade.agak cemburu jugak lah sebab member aku ade yg dapat anak orang kaya.tp family dorang je kaya.anak dia penghabis duit mak bapak je..*tak guna punya anak* kemudia ade juga member aku yang dapat buah hati yang handsome, putih..ala2 korea gitu..ade yang dapat macho.perghhh..package lah! *dan ia buat aku bertambah cemburu* tapi kan....walaupun si cinta hati aku ni takde ape yang si buah hati member2 aku ni ada iaitu kasih sayang yang mendalam, romantik, ketegasan dalam hubungan, kepercayaan, gila2..dan ikatan persahabatan antara satu same lain.

ok! actually aku tak dapat nak lelapkan mata sangat2...so, jadi memalut dekat blog saje.

#cinta itu manis, tapi gula lebih manis..
gula di rasa pakai mulut..tapi cinta rasa pakai hati...

adakah itu quote? entahlah..aku pon tak pasti...
sehingga menyusul nanti...

SEKIAN,

0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT