Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 3 May 2012

ujian di bulan MAY

bulan mei sangat menguji aku..*ah! lantak lah aku ke saya ke*
melayang duit untuk sewa
back to story, bulan ni nak bayar rumah sewa dekat sunway RM250, rumah sewa kat penang pon kena bayar RM100..total semua RM350. actually aku segan nak mintak kat parents aku..haih..tapi apakan daya...elaun ku hanyalah RM300 je..



melayang duit untuk beli hadiah
dan bulan mei juga lahhh..bulan beranak bagi mama, along, my cousin (kak nurul) dan juga my niece (nabila).
eh apahal semua nak lahir bulan 5 ni? hadoii...ramai sangat lah pulak..tak termampu den..


time2 bulan ni jugalah ada Mother's Day.hari2 den buat ia as Mother's day.so malas nak sambut.but as to appreciate mama, i'll try my best! 

okay!

actually nak buat entry lain..sekali tersasar ke entry lain..apelah nasib..actually bulan ni bulan yang attact duit elaun ku..lemah longlai rasanya tat kala melihat duitku pergi bagaikan arus air yang deras..


HAPPY MOTHER'S DAY MAMA!


0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT