Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 April 2012

My Wedding day

Assalamualaikum buat blog-walker semua!


hari ini, az tiba-tiba tergerak hati nak check pasal barang-barang pengantin. HA! tak sabar nak kahwin lah tu! *giggle* ha'ah...agak lah..walaupun perlu menuggu dalam 5 tahun lagi.demi mencapai cita-cita masing-masing.
angan-angan Mak Jemah kejap.baiklah..tema yang az nak bawa pada hari pernikahan az nanti, warna HITAM, MERAH & PUTIH . semestinya anda tertanya mengapa kan? sebenarnya, az sangatlah suka dengan warna tersebut. specially merah!


OUR WEDDING CARD! *aww comel pula*
**berangan sekejap!**
...warna cik pelamin...

baju buat si pengantin perempuan. tapi yang tak bertudung tu tukar la pakai tudung.dalam tu ada baju inner.so tak nampak la lengan yg gebu ni nanti.biar lah suami je yang nampak. 

baju pengantin buat encik suami..
ohh..lama nya tarikh perkahwinan tu...2016 kot?hewhew...takpelah...sabar itu separuh daripada iman..ada jodoh, adalah...semua tu Allah dah tentukan...


sumber gambar: google search image. tapi wedding card tu edit sendiri.hewhew..

4 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT