Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 28 March 2012

Primary School Time to remember

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

mesti anda rindu zaman sekolah kan? *angguk-angguk*
 okay, well today, i would like to story a little about it!
pada masa kini, *ceh! tau lah SPM dapat Bahasa Melayu A+*
adik-adik kita tak dapat merasa ape tu erti keseronokan macam kita lahir tahun 1999 *sy 1992 ok*
dan ke bawah ni rasa. kami dulu mane tahu ape tu 

BLACKBERRY, NOKIA LUMIA, IPAD, IPHONE, IPOD, last skali abah pon cakap...I PAID! heeee...

hal demikian kerana zaman teknologi telah mengambil alih zaman manual.HAHA*gelak jahat*
ape itu zaman manual? kami nak mesej ngan boypren kat kelas sebelah pakai surat!


pastu bile benci orang kan, mesti ade surat bawah meja budak yang di benci tu:


pada masa zaman sekolah, kami mane tahu ape tu HAND PHONE. sape yang ada tu, kira kaya lah!
sebab dulu, harga sim card around RM 30 ke ats...MAHAL! 


ha! sebijik mcm ni dlu simpack az punye! hakhak...sekarang zaman dah berubah..boleh dapat dengan harga rm5 dah..bertapa cepatnya zaman berubah...
masa sekolah dulu, kami mane tahu IPAD tu ape..sebab tak wujud lagi..even laptop pon kami langsung tak tahu nak guna..cikgu-cikgu je ada benda ni...tu pon...
GEDABAK besar nye
hakhak..jangan marah ye cikgu2 yang pernah mengajar kami pada suatu masa dulu..hehe..
okay lah..nak di ringkas kan.... meh tengok video ni...ni ringkasan yang suatu masa dulu zaman kami lalui.. HOPE YOU ENJOY it! *do kind to stop the music beside there ->> to hear clearly.sorry for that*


3 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT