Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 17 December 2011

RELATIONSHIP!

ok, actually macam tak percaya je! semalam saje-saje az buat status relationship dengan dia! kemudian, malam tu:
ni dari facebook dia..

ni dr timeline facebook az
ok! mesti korang akan kata "SO?"
haha..suka hati az lah! takdelah.macam ni, relation kami ni dah lama dah...
cuma tak mention dekat fb je.
bukan apa, sebenarnya..dulu dia tak bagi az buat status relationship ni.
alasan dia, sebab sedara dia ramai dalam fb dia.so, az faham lah keadaan dia...
malam semalam (khamis) tah knape, az memain je buat ni, nak tengok reaksi dia, sekali... WOW!! respon yang mengejut! terus call dia.
guess what did he said to me??
"saye sayang awak sangat2..."
so sweet....terima kasih sayang =)
he is so different than others.walaupun kami kerap ade selisih faham.
tapi kami happy dengan keadaan kami. az selesa dengan dia.
dia buat az rasa semangat untuk capai cita-cita dan kejar masa hadapan. 
tak macam sesetengah pasangan. 
thanks gendot! hakhak! lebiu! 

1 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT