Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 December 2011

about my heart

di pagi ini, az ber 'blog-walking' pasal "tanda lelaki sayang".
apa yang buat az terdetik untuk blog-walking ni sebab kebelakangan ni, boyfie az berubah sangat...

dulu dia ni mcm sombong skit..kerek2...pastu dia ni dah tau az ni panas baran, lagi mau cari pasal..
pastu jarang message, call tu biase lah, gaduh2 hal kecik, sometimes dua ni manja jugak.comel je...
tapi sekarang dah lain dah... dia makin manja, sweet sangat. he is superb awesome i ever have.

ok, here's a little about him.
ABDUL AZIZ MOCHLIS
age: 19 years turns 20 next year
lives: Bandar Baru Ampang
work: full-time STUDENT
studied: Diploma in Accountancy
Polytechnic : Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah
birthday: 29 Jan 1992

sikit je boleh cerita punnn..lebih2 kang dia bising pulak! 

dia tak putih pun, takde lah handsome sangat macam boyfie member2 saye tu. tp pada pndangan az la...
he is superb handsome, cute and most romantic guy. walaupun dia ni perokok, tapi dia mcm faham situation bila dia boleh smoke and bile tak boleh..dan biasanya dia mintak kebenaran dlu.kadang2 je dia curik2 merokok! nak tau sebab ape az benarkan walaupun hakikatnya az tak suka pada perokok? sebab dia ni seorang pembersih :)  ini yang buat az attract sangat kat dia. dia pndai jaga penampilan diri, termasuk membebel kat awek dia ni..haha...
dia slalu marah az bila az lewat mandi, lewat makan, and dia always ada dengan az bila az susah, bila az senang, bila az sedih dan gembira. dia ni tak perfect mana pun. dan az di samping dia untuk buat kehidupan dia perfect.

pasal relation, kitorang sendiri tak tahu bila bermulanya hubungan ni. sebab cinta tu hadir dengan sendiri nya. bermula dengan sebagai kawan, kemudian kawan baik..sekarang teman istimewa. semoga hingga ke akhir hayat hubungan ini.

walaupun kami nampak sama, hakikat nya, ada bnyak perbezaan antara kami yang orang lain tak tahu.. 
smpai sini dlu celoteh pasal si dia ni. nak sleep pulak. takot kantoi tido lewat :)

p/s: sayang, if awak baca lah kan, saye nak awak tau yang awak the best in my life!



0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT