Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 5 July 2011

balik kampung


Masa: 11 pagi sehingga 10 malam
Hari dan Tarikh: Isnin (4 Jun 2011)
Lokasi: Alor Setar, Kuala Nerang, Kulim, dan Penang

Hari ini saye dah plan dengan pelangi2 saye untuk pergi melawat kampung saye sebab
"musim buah-buahan."!!
menunggu driver tunggal kami Abdul Aziz Mochlis (my mucuk dear) membawa VIVA yang di sewa di Kulim.
viva putih manual, tapi macam kapal terbang!
bawak laju ase macam nak melayang.


mula2, kami bertolak pergi KMC (Kedah Medical Center) sebab makcik shidah masuk hospital malam tadi.
pergi melawat sebab saye sayang ahli keluarga saya. tingkat 5, bilik 519, katil number 3. (detail betol).

kemudian kami pergi ke City Point di Alor Setar untuk shopping. malangnye, supervisor saye tak masukkan lagi gaji. Maka saye pon sedih dan kecewa sangat. tiba2 pakcik driver sorang ni buat hal. 

kesian si driver lapar, pergi berenti kat KFC dan saye masih merajuk dengan dia.


ketika ini saye sedang merajuk dengan pakcik driver :(

cik tieyah si amoi maklap
kemudian sebab kesuntukan masa, kami ambil keputusan utk pergi Kuala Nerang, rumah nenek saye. tetapi tok takde kat rumah, so terus pergi ke dusun kutip DURIAN dan MANGGIS. then pergi rumah kakak sedara saya, dapat makan durian pulak tu.sedap nyeee...sampai lupa nak bergambar.
di dusun manggis, kami asyik mengutip buat dan suruh edy panjat pokok manggis utk petik.
HAHA..padan muka kau!

hari semakin malam, dan buat keputusan untuk balik....
lepak dekat R&R Gurun on the way nak balik ke Penang

si edy minta fon utk ambil gambar.padahal battery tinggal 1.

power rangers kelabu??

dah macam kapel pulak! takde lah.ni kawan baik saye lah!
ini lah pelangi yang sentiasa menceriakan hari2 saya serta kehidupan saya di Penang ini.
Thanks Pelangi!


-The End-

0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT