Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 21 May 2011

Cuti Semester

assalamualaikum..
buat semua pembaca, sorry sebab dah lama tak update blog ni sebab sibuk bekerja..part-time promoter sahaja.saje cari rezeki untuk tampung mase kat Penang nanti. sejak kerja ni..macam-macam gelagat manusia saye belajar.kelakar pon ade,tapi tu lah orang kata pengalaman.syukur sangat dapat kerja.rasa lega pon ade.sepanjang cuti semester ni, saye tekat na buat lesen motor.na abiskan smpai lesen P.harap lepas lah sebelum balik penang nanti.

sebenarnye tengah penat balik kerja ni.rasa macam ngantok nak tido pon ade...kerja ni memang letih.mama selalu pesan kerja elok2..takot ade orang dengki la ape la...yelah mama..angah ikot cakap mama. (anak yang baik) then mama ade jgak cakap, baru tahu macam mane abah penat2 balik kerja untuk cari rezeki kat keluarga..camtu la abah hari2 cari rezeki untuk anak2..pastu abah nyampuk.abah cakap takyah la cerita..dia tau sendiri lah tu..mama lak berdegil nak jugak bagi saye sedar...mama, angah sedar ma, bukan senang nak sara anak perempuan..

oklah..sebenarnye banyak cerita, tapi idea hilang.tak tau nak mula dari mana pon ade jugak...ok lah.selamat malam

0 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT