Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 23 April 2011

unexpected person

pagi-pagi pukul 6 pagi lebih2..dapat mesej dari orang yang tak pernah aku jangka langsung.
style kot enset lama..
ayat dia?
"hye awak, bley knal? :)"  [siap ade smiley tak boleh blah tu..]
ku biarkan seketika..
mesej kedua masuk:
"azrina azizan right?"  [aik? macam mane mamat ni tahu name aku eh?]

disebabkan dia tahu nama, saye pon reply lah dengan penuh rasa musykil.
" who is this?" [cewah, cakap english]
macam saye ingat plak dye ni sape. entah sape2 tah.
maka, dia pon perkenalkan lah diri..
" ni z***"
"where did u get my number?" [soalan yang paling aku nak tawu jawapan dari dye]
" adek awak la, dye kn syg sye"
"eyuu..dye je.sy tak"
" yelah, awak pon same" 
" xcuse me.im not okay?anyway, what do u want?" 
"saje je, rindu kat u la" 
" gile eh?bye. assalamualaikum"
" la, kan, ni yg malas nak bgtau tadi" 
"abis awk nak sy buat ape?dr sy lyn awak merepek, baik sy tido je"
"ala, msg je la,kte kan da lame x msj, lagipon kte same-same budak elektrik kn? :D" 
" so, awak ni tade point betol.da la mintak number dr adek orang.ape tah..nyesal ade adek yang kenal awak"
"la, kang ckp kte x malu" 
"tau pun. =P nak tido ni........."
"yela, awak, awak nk x jad gf sye? :)" 
"tak!"
"why?" 
"saye tade feeling langsung"
mesej lanjut tak boleh nak bagitahu.sebab privacy untuk rakan2 lain. maaf semua.  :)
perkenalan pasal dia:
he is my ex-bf for sure. and i don't want him anymore.HAHA... no joke.
clash pon sudah lame..yang nak tahu sekarang kan...
asal la awak cari saye balik?awak ni tak serik lagi ke sakitkan hati orang?
just for ur remind to stay away from me   :)


5 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT