Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 23 April 2011

Final datang kembali

mereka ni buat saye gila beberapa hari sebelum final exam.HAHA...


keadaan ini berlaku selama 3-5 malam. keluar bersama orang yang berlainan pada tiap malam.bile dah bosan pada malam itu, kami akan lepak di mcd utuk study dan online.

tempat-tempat yang kami lawat pada malam hari yang sangat membosankan bile dah hari2 pergi adalah:
- Batu Feringgi
- Queensbay
- R&R Bagan Ajam
- Padang Kota Lama (main playground)
- Balik Pulau
- Sunway Carnival
- Karaoke
- McDonals (sebelah politeknik, kat area sunway, dekat area gurney)
- Plaza Gurney
- Naik Feri (rm 7.70)
- Jambatan Pualau Pinang (rm7)

dengan menaiki kenderaan yang dipandu oleh:
abg ewan, shawal rizal (kete sewa - kancil-)
aziz, zul dan kawan aziz (kete aziz -avandza-)

mase keluar ngan abg ewan tu kami pergi ber-4
memula dengan shawal, abg ewan, saye dan tieya. (on my birhday)
2nd outing with abg ewan, tie'ya, saye dan edy.
3rd outing kat mcd je. with abg ewan, me and tieya.

masa keluar ngan aziz ni plak, ber-6
1st nak g mandi kat Hot Spring kat Ulu Legong.
aziz, zul, saye, tieya, edy ngan awek zul.

2nd kuar g berjalan jauh..tak ingat kat mane:
aziz, 2 org kwn aziz, tak tau name, tieya, me and edy.

heres the pictures:

si aziz

berenang lah mereka ini
tieya and edy
seronok sangat lah tu


tieya, edy, aziz dan saye







model kat atas feri neh






tieya cumel kan?

macam kapel.tp BUKAN!

ni la aziz. member lame. eh ye ke?knal mase skola menengah


edy 

our driver
comel tak??


tieya ni suke buat muke comel


makan eskem je keje dorang ni..tak abis2

dorang ni memang macam ni



















saye dan awek si zul 





posing kejap!















special thanks to edy, tie'ya, aziz and friends, shawal rizal, abang ewan uidm and sesape yang terlibat dalam malam sebelom final ini.. cewah..cam broadcasting plak.. cerita sebenar nye ade kat blog kawan2 saye..
minggu ni mood tak berape nak ade sebab masalah final.haha...









check this blog for more stories:


2 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT