Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 25 April 2011

4 jenis Lelaki yang akan muncul dalam hidup seorang Gadis

Akan ada empat ( 4 ) jenis lelaki yg akan muncul dalam hidup setiap perempuan :

Lelaki #1: Bestfriend 

Dia selalu ada disisi kita ,juga tak akan membiarkn kita bersedih. Selalu ambil berat dan prihatin tentang kita. Selalu memberi semangat kepada kita , tempat kita berkongsi cerita meluahkan perasaan ,sama - sama sedih dan sama - sama ketawa. Dia xpernah dan tidak akan mengkhianati persahabatan ini. 
" Jagalah dia baik - baik [ keep him ] "


Lelaki #2: Player

Kita xbole nk elak jatuh hati pada dia , apa yg dia buat semuanya baik dimata kita ,so dia buat kita float terawang awangan dan fikirkan bahawa dia Mr.Right kita then love him. Tapi akhirnya, kita dpt tahu dia mempermainkan kita , selama ini dia menipu kita , mempergunakan kita dan yg lagi teruk dia langsung tak kisah pasal kita.
" Lupakan dia [ forget him ] "Lelaki#3: Musuh 

Dia lah org yg akan buat apa sahaja untuk menjatuhkan kita , memalukan kita , mempermainkan maruah kita dan apa sahaja yg dia lakukan semuanya adalah untuk membuat kita merasa diri kita kecil dan kurang yakin dengan diri sendiri.
" Jangan Pedulikan dia [ ignore him ] "
 


Lelaki #4: Kekasih [ Suami ]

Seperti  kawan baik kita . Dia juga melindungi kita menyayangi kita,rasanya selamat bila bersama dengannya . Kita bole berkongsi apa2 sahaja dengan dia dan yg paling penting dia telah melihat kekurangan kita tetapi masih sayang kita dan melihat kecantikan kita menerima diri kita seadanya. Selalu ada disisi kita walau macam manapun keadaannya.
" Cintailah dia [ love him ] "

5 comments:

Post a Comment

HEARTBEAT