Followers

our relation

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 30 December 2010

bila kau tiada disisiku

awak,
awak sedar tak hari ini hari apa?
takkan sayang lupa..
hari inikan ulangtahun kita..
awak lupa ke?

awak,
saye dah beli hadiah special buat awak sempena ulangtahun kita,
tak mahal pun.sebab saye tak mampu nak beli mahal2..
saye harap awak dapat terima hadiah tak seberapa saye ni..
walaupun awk dengan dia....

awak,
hari ini rindukan suara awak,ketawa awak dan semua tentang awak..
selalunya bila saya kata macam ni kat awak,
awak terus telefon saya.
tapi itu DULU...
SEKARANG, awak dengan dia...
awak jaga dia elok-elok tau.
jangan lukakan hati dia lagi okay?

awak,
saya masih mencintai awak...
TERIMA KASIH awak,
untuk cinta ini....


p/s: isi hati seorang teman yang ku luahkan bagi pihak dye...

Monday, 27 December 2010

Menunggumu...

hari-hari yang aku lalui,
kini suram tanpa mu,
bagaikan hembusan angin tanpa udara,
gugurnya daun tanpa sentuhan..

aku bagaikan terpana,
melihat kau bersamanya,
membuat aku berduka,
sedangkan kau bahagia di sana.

mengapa masih tidak kau fahami,
ape yang terbuku didalam hati ini,
kenapa sangkup kau dustai,
bila cinta kita kian bersemi.

kini kau bersamanya,
kau pisahkan cinta kita,
kau hancurkan impian kita,
aku menunggu mu walau kau menghalangnya.

aku memerlukan mu,
aku perlukan belaian mu,
aku perlukan cinta mu,
aku mahukan kita seperti dahulu..

terima kasih untuk cinta yang dikau berikan,..
dan kini aku masih menunggu mu sayang~


p/s: ni berdasarkan pengalaman kawan..sedih dengar cerita mereka, maka saya buat lah sajak ni..

Thursday, 2 December 2010

keseronokan

MSK (Minggu Suai Kenal) untuk intake Disember ni sangat mencabar.mengajar aku erti respect, kerjasama dan gelak ketawa diikuti KETERUJAAN apabila kepala lembu itu hensem.HAHA...ade buat kenduri siket hari jumaat ni..haha..lembu telah disembelih..wahh..menggelupur lembu itu bersama kepalanya yang sangat kacak dan lidah nye yang takleh terima bahawa dye sangat kacak.wakakaka...dan abg max berkata "oh, benda baru 1st time dengar.kepala lembu hansome" maka kesemua yang verada kat situ tergelak dengan gelatak kebudak2kan aku walaupun dan besar..saye masih kebudak-budakan..

aku kne bertugas bahagian AJK makanan.haha..makan je keje! (bak kata leader "dah name pun AJK makanan") tapi aku tade la makan sangat.tah.ase cam ta brape selera..tp best makan ramai2..aku bukan kuceng na makan bawak lari..HEHE...

sepanjang bekerja si bahagian ini, aku blaja buat 'sambal belacan'.sedap ouh..habis! dan sepanjang MSK ni jgak, aku dah terbiasa cakap kelantan sebab majoriti orang kelantan..maka semua murtad negeri masing2 termasuk aku yang dak KL.sila bayangkan bile dak bandar masuk kampung kne masak hari2..hahaha..fikir2kan lah..kerana itu lah yang terjadi pada aku..
sangat seronok.even aku ta reti buat keje sangat..tp aku tau hiburkan senior2 dan rakan2 aku jep.haha..tape..asal korang epy sudah.

THANKS ALOT TO AJK MAKANAN~ KERJASAMA YANG KORANG BERIKAN TAKAN PERNAH DILUPAKAN~

p/s: ase cam 1 famly je ngan korang~

:::: pic letak later.malas upload lg.sebab tengah demam ::::

Wednesday, 24 November 2010

Most Bored day

hari ni bosan gila~
tak tahu na buat ape...




Wednesday, 17 November 2010

i missed u (buat you)

every single day think bout u..hows ur life, hows ur work, and hows ur day...
every single day i was thinking are u cry today, r u smoke today or what r u going to do today
every single month i waiting for u but i know its not hard to answer
every single moment we spent although we never meet u make me smile and laugh...
but dear, it was before i meet some1 else.
now i just always want u to know that are always as a friend~

haha..buat kusut kepala u je i ni kan?
ignore je i ni teros dr idop u.
da tak payah la pk i lagi lao buat u nanges.
ok?lao u sakit aty jugak,buang je i dari life u.
kan mudah.jgn ingat kat i lg.so, fair la kan????

Monday, 15 November 2010

Cinta Bersegi

Life is so complicated. when 4 mens wanted to win 1 heart. love is something that u could't imagine how its feeling and how its happen. let the destiny make decision who will win the heart.

"cinta itu tidak buta kerana manusia itu sendiri yang buta.buta untuk menilai sesuatu yang baik dan buruk.
cinta itu mampu mengubah takdir seseorang dan cinta itu juga mampu menjatuhkan seseorang.."



Dear you,
          ayat u ni buat i speechless.

"yes i syg u MORE"


"ur ma evrthng
I LOVE U !!!"
  
      
 tp hakikatnya you buat ia jadi seperti ini :


its seems goes like this!

but actually i don't want this! i want be with him only.

Sunday, 14 November 2010

buat you...

Dulu u pernah singgah dalam hati i.time tu i single.tp u da berpunye. i jatuh aty kat u.but i tau u dah berpunya.so, i ta ganggu larh.pastu i dapat tau u kne tinggal..i cuba masuk dalam hati u..tapi u buat ta endah je.u anggap i kawan.u slalu panggil i baby.i ase cam sweet.penat i pujuk u tau bg u ok.u suke buat benda bukan2..minum arak la..merokok bgai na gila la..clubbing la..sakit hati i pujuk u.last2 i dapat tau u ade orang laen dah.i redha je.hati i time uh ase cam d bunuh2 je..i da cuba utk ubah u. mebebel kat u tiap hari,tiap malam, i sanggup habis kredit kat u..bile i da hampir berjaya, org laen plak musnahkan u.tape lah u, i sedar sape diri i.i ta layak utk u.i pergi jauh dari u.i jauhkan diri i dari u,i delete sume knangan u ngan i, i buang pic ngan number u dalam fone i.sebab i tekad tanak ingat u lg.u buat i kecewa gila~

but now, u datang balik dalam idop i.u kata u dah berubah..tp TAK! u tipu! u still heavy smoker,still u yang dulu.u tak pernah berubah.i ta dapat terima u balik.u always datang time i dah berpunya.u lambat sangat.tp im sorry.i ta bole buat ape2..u pergi lah dengan kehidupan u.i bukan dari kalangan and i ta ade life mcm u alami sekarang.thats not my life.kita berbeza sangat. u kne trima yang kita ni berlainan.mcm langit ngan bumi.

maaf Fariq,dulu u pernah dalam hati i.tp u bukan cinta i.i sayang u sebab u kawan i.i tau i suke membebel kat u pasal segalanya.tp i tetap baby az yg dlu u knal.cuma i berubah jd yg better dr dulu.i da matang fariq, i hav my own life now.i minta maaf.i dah ada cinta i sendiri.i sayang dan cinta dye lebih dari ape ex-bf i yg laen.please fariq, we can always be a friend.just like before.

im sorry for what happen

Saturday, 13 November 2010

This is me

ni baju polibriged la!
here is me.nothing less, nothing additional.just simple as me~
name: azrina azizan
age: 18 years old
current location: seberang perai, penang.
hometown: Gombak, Kuala Lumpur.
study at: Seberang Perai Polytechnic, Penang
course: Diploma in Engineering of Electronic (computer)
status: Engaged to Mohamad Ilham
attitudes: unpredictable.HAHA...

to some1 i might hurt his feeling before im with Ilham:
im very sorry for everything, and i know im always hurt u.but i want u to know that im searching for person who can care of me and can make my life better.im not searching for mr. perfect, but some1 can understand me and could always be my side, wipe my tears and always can be there for me.
i cant be with u anymore.im too in love with him.i love him more than i love u before. he makes my life perfect.
i want u to be happy with some1 else.i cant give the happiness. coz we are not belong together. please, leave me for him. let me go for my happiness.stop disturbing my life anymore..

with my little paksu

zaman skema di Politeknik Seberang Perai, Pulau Pinang.HAHA... im in DTK 1B.oh ya, the teach me lots of meaning of friends.tengs kawan2..korg the best!

HEARTBEAT